<$BlogRSDUrl$>

20030912

Hr. og Fru Henrik 

Saa sker det i morgen. Min medskribent Henrik M skal giftes i morgen. Herfra JavaNyt skal der lyde et kaempe tillykke til Henrik og Camilla. JavaNyt og Duke oensker dem en lykkelig fremtid.

Duke

Behold dit job og forbered din karriere bedst muligt 

Branchen er ikke som den var foer i tiden. Java folk er ikke laengere paa samme popularitets niveau som rock musikere og det er derfor vigtigt at vaere fokuseret paa sin profil for at beholde sit job og/eller for at finde et nyt. Drengene bag en af verdens bedste boeger (Pragmatic Programmer) har lavet en praesentation der omhandler emnet:
How to keep your job

20030910

Oracle forbereder JDeveloper 10g 

Den næste version af Oracle's fortrinlige udviklingsværktøj - JDeveloper - kommer til at hedde "10g". Den er sat til udgivelse omkring årets afslutning.

Den kommer til at understøtter J2EE 1.4 (måske som det første værktøj på markedet?), Grid Computing, endnu mere Web Services, HTML DB (et database-udviklingsværktøj), og sikkert mange andre lækkerier.

Læs mere om nyheden på InfoWorld.
Læs mere om JDeveloper på otn.oracle.com.
Læs mere om J2EE 1.4 på java.sun.com/j2ee.

20030909

AOP 

Aspekt orienteret programmering har man efterhaanden talt om i et godt stykke tid. Paa diverse konferencer og seminarer har intelligente mennekser underholdt ved at fortaelle om den vidunderlige ide ved aspekt orienteret programmering, men indtil fornyligt har det stadig vaeret for teoretisk til at man har turde at tage fat i det og benytte det. Der er nu flere implementationer paa markedet og levereandoerer af applikationer er desuden begyndt at implementere AOP i deres produkter. JBoss har for eksempel integreret AOP i deres applikationsserver og hvad man kan bruge det til kan du se paa denne film fra theserverside.com.

20030907

Flash til J2EE 

Macromedia er på vej med et produkt der indtil videre bliver kaldt "Royale", der skal gøre det let at integrere J2EE-baserede server-applikationer med Flash-teknologien som frontend.

Der er endnu ikke noget bud på hvornår Royale bliver færdig, men det skal da nok komme til at hitte rundt omkring. Pludselig vil Flash-løsninger bliver rigtige løsninger, og det vil blive lettere at lave avancerede applikationer med gejlet frontend.

Nogle af os har dog lavet Flash-løsninger der henter de data der skal bruges for at rendere Flash'en via XML fra en server-applikation, men det er jo en helt anden sag. Med Royale kan vi håbe det også bliver muligt at lave ægte event-håndtering. Så måske bliver Flash nu det for Java-verdenen, som Applets i virkeligheden burde have været længe.

Læs hele nyheden på PCWorld.dk.

This page is powered by Blogger. Isn't yours? Site Meter